CONTACTEER ONS:


info@zerofriction.co
https://zerofriction.co/


info@cadis.be
https://www.cadis.eu/


WAT DOEN CADIS EN ZERO FRICTION?

Cadis staat in voor het ontwerp en de configuratie van uw Lorawan monitoringsysteem. Tevens configureren en leveren ze alle benodigde sensoren en ontvangstapparatuur, hun techniekers komen deze op een vakkundige manier installeren. Hierbij wordt er de nodige aandacht besteed aan de draadloze ontvangst. Tot slot wordt er een onderhoud aan de geïnstalleerde monitoringsystemen aangeboden, waar ze garant staan voor de hardware en datakwaliteit. Zo is uw meerwaarde verzekert!

Zero Friction helpt warmteleveranciers, gebouwbeheerders en dienstverleners met klantenservice en facturatie van collectieve warmte en koude. Wij hebben een eenvoudig te implementeren softwareplatform ontwikkeld dat u helpt om transparanter met klanten om te gaan en dat diepgaande inzichten geeft. U kan de software zelf in beheer nemen of de volledige dienstverlening uitbesteden aan Zero Friction.


HOE GEBEURT DE KOPPELING TUSSEN CADIS EN ZERO FRICTION?

Cadis is gespecialiseerd in de installatie en onderhoud van Lorawan hardware meters en slimme monitorsystemen. Zero Friction is op zijn beurt gespecialiseerd in meetdataverwerking, kostenverdelingen, automatische facturatie, betalings-opvolgingen en klantenservice.

De combinatie van deze 2 systemen, is het ideale recept voor een vlotte, geïntegreerde en automatische bedrijfsvoering. De koppeling is reeds volledig voorzien, waardoor u het volledige proces van ontwerp tot facturatie in een mum van tijd kan implementeren.


BUSINESS CASE

Warmteleverancier Duurzaam Opgewekt had nood aan vervanging meters voor hun project ‘Het Paleiskwartier-Noord’. Na een uitvoerige selectie hebben ze gekozen voor Cadis, omwille van hun flexibiliteit en het totaal ontzorgen van het vervangingsproces bij eenzelfde partij.

Cadis heeft voor Duurzaam Opgewekt een proces uitgewerkt om de meters te vervangen, rekening houdend met de beschikbaarheden van de bewoners. In dit project worden alle meters via Lorawan uitgelezen en wordt de meetdata dagelijks en rechtstreeks naar het Zero Friction platform verstuurd. Zero Friction ontvangt en valideert de meetdata dagelijks en zorgt ervoor dat ook bewoners inzichten krijgen ten behoeve van facturatie. Om snel te kunnen detecteren of er fouten optreden en te zorgen voor vlotte facturatie is het cruciaal dat er dagelijks betrouwbare data wordt ontvangen.

Lees hier de volledige business case van Duurzaam Opgewekt: https://zerofriction.co/nl/customers/duurzaam-opgewekt/