Heat Tracing

Als gespecialiseerde distributeur voor nVent verdeelt Cadis het uitgebreid assortiment aan nVent RAYCHEM heat tracing oplossingen. Ons aanbod omvat oplossingen voor temperatuurbehoud voor warmwaterleidingen, vorstbeveiliging voor leidingen en het sneeuw- en ijsvrij houden van goten, afvoerpijpen en opritten, toegangswegen en voetpaden. Daarnaast bieden we ook oplossingen voor elektrische vloerverwarming.

Voor al deze toepassingen heeft nVent RAYCHEM gepaste regel- en bewakingssystemen. Om u zo veel mogelijk te ontzorgen, adviseert Cadis u bij het design en dimensioneren van uw heat tracing systeem. Onze techniekers staan eveneens klaar om u te ondersteunen bij installatie, indienststelling en onderhoud.

Productcatalogus

Er zijn 5 producten die voldoen aan uw keuze:

Elektrische vloerverwarming

Product referentie: HT-FLH
Iedereen weet het: als je voeten koud zijn, heb je het helemaal koud. Comfort is belangrijk. Intelligente vloerverwarming is dé oplossing. Met de slimme elektrische vloerverwarming van Raychem kunt u een prachtige, warme vloer bieden; lekker gemakkelijk voor uw klanten! nVent RAYCHEM vloerverwarmingssystemen combineren dit gevoel van comfort met energie-efficiënte verwarmingstechnologie en geavanceerde vloerverwarmingsthermostaten - zodat u zeker weet dat u het beste uit uw verwarmingssysteem haalt. Cadis helpt u bij het kiezen van de geschikte nVent Raychem heat-tracing kabel, thermostaten en installatiemateriaal om deze toepassing in uw project te realiseren.

Sneeuw- en ijsvrij houden van goten en afvoerpijpen

Product referentie: HT-RIM
Het smelten en weer bevriezen van ijs kan daken en goten beschadigen. Zware ijspegels kunnen van de dakgoot vallen en verwondingen veroorzaken. Stilstaand water kan door binnenmuren op het meubilair sijpelen. Het zelfregelende systeem voor het ontdooien van sneeuw van raychem zorgt dat het water via goten en afvoerpijpen kan wegstromen. Smeltend ijs- en sneeuwwater loopt zo van het dak, via de goot en de afvoerpijp. Cadis helpt u bij het kiezen van de geschikte nVent Raychem heat-tracing kabel, thermostaten en installatiemateriaal om deze toepassing in uw project te realiseren.

Sneeuwvrij houden van opritten, toegangswegen en voetpaden

Product referentie: HT-EM
Ijs en sneeuw op paden, laadplaatsen, opritten, hellingen, trappen en andere toegangswegen kunnen een groot probleem vormen. Misschien zelfs ongevallen en vertragingen veroorzaken. De oppervlakteverwarmingsoplossingen van Raychem geven sneeuw en ijs geen kans. Cadis helpt u bij het kiezen van de geschikte nVent Raychem heat-tracing kabel, thermostaten en installatiemateriaal om deze toepassing in uw project te realiseren

Temperatuurbehoud voor waterleidingen

Product referentie: HT-HWAT
In een modern gebouw is het belangrijk dat warm water onmiddelijk beschikbaar is. Het Nvent Raychem-systeem houdt elke warmwaterleiding in het hele gebouw op de juiste temperatuur, zonder nood aan recirculatiesystemen. Dit intelligente systeem beperkt de investeringskosten en is zuinig en efficiënt in het gebruik. Cadis helpt u bij het kiezen van de geschikte nVent Raychem heat-tracing kabel, thermostaten en installatiemateriaal om deze toepassing in uw project te realiseren.  

Vorstbeveiliging voor leidingen

Product referentie: HT-ETL
Bevroren leidingen kunnen een dure grap zijn. Als leidingen worden blootgesteld aan temperaturen onder nul, kunnen ze barsten, met aanzienlijke schade tot gevolg. Het vorstbeveiligingssysteem voor leidingen van nVent Raychem is een efficiënte een duurzame oplossing. De zelfregelende verwarmingskabel voorkomt samen met voldoende isolatie dat waterleidingen, brandweeraansluitingen, sprinklerleidingen en brandstofolieleidingen bevriezen. Cadis helpt u bij het kiezen van de geschikte nVent Raychem heat-tracing kabel, thermostaten en installatiemateriaal om deze toepassing in uw project te realiseren.